HTML

Camp * Woods VA, USA 2011

Kalandozásaim az USA-ban, melyet a Campleaders program segítségével valósítok meg. 2 hónap tábori meló, 1 hónap utazás :) Ezt a blogot pedig azért hoztam létre, hogy a családtagok, barátok, haverok, ismerősök és ismeretlenek olvasgathassanak a kinti élményekről. Vajon tényleg mindenki kövér az USA-ban? Tényleg minden ötször akkora mint Mo.-on? Mindenről beszámolok! :)

Friss topikok

Ki a hulyebb? :)

2011.06.08. 21:42 :: adamki

Annyit elarulok azert most igy nagyhirtelen, hogy az angolok meg a skotok sokkal hulyebbek az amerikaiknal! Konkretan fingjuk nincs hol van Hungary, es tobben azt hittek Budapest egy orszag..
..ellenben az amerikaiakkal, akik - eddig legalabbis - mind tudtak hol van kis orszagunk, tobben jartak is nalunk. Van itt egy 55 koruli no, nagy vilagutazo, es azt mondta, amikor kerdezik, mik a kedvenc varosai Budapest es Roma a valasza :) Nice.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaialom.blog.hu/api/trackback/id/tr652969031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása